Dimiteixen tots els membres de la junta directiva de Cs de Sóller

L'agrupació local no està d'acord amb les noves incorporacions de Patricia Guasp i José Ramón Bauzá

Els membres de la junta directiva de Ciutadans de Sóller han dimitit com a represàlia pels canvis a la cúpula autonòmica, segons avança  Diario  de Mallorca. La incorporació de  Patricia  Guasp i l'expresident de la Generalitat del PP José  Ramón   Bauzá  no ha agradat a l'agrupació local, que va decidir en una reunió aquest dilluns deixar els seus càrrecs en l'àmbit municipal.

Sebastià Aguiló, l'únic regidor de la formació taronja al municipi, passa ara a formar part del Grup M ixt . A més, renuncia a ser responsable de relacions municipals del partit. Els altres membres també hi han renunciat. Marga Mora deixa de ser coordinadora del partit,  Esther   Alfonso  dimiteix com a secretària, i Pere Puig i Carles Oliver també abandonen els seus càrrecs.

Marga Mora assegura que Sebastià Aguiló no vol sentir parlar de José  Ramón   Bauzá  i que se sent "traït" per les seves sigles incorporant l'expresident a la junta regional del partit.  Des del partit assenyalen que la junta local dimiteix, però que tots els seus membres continuaran afiliats.