Part Forana 19/10/2021

Tret de sortida al dispositiu especial de seguretat pel Dijous Bo

L'Ajuntament d'Inca vol més control i seguretat durant les fires

ARA Balears
1 min
La reunió de la Junta Local de Seguretat per definir el Dijous Bo 2021

El primer Dijous Bo després de la pandèmia tindrà un major dispositiu de seguretat i més control que altres anys per garantir el compliment de les mesures de seguretat. Així ho ha explicat aquest dimarts el batle d'Inca, Virgilio Moreno, durant una reunió amb la delegada del Govern, Aina Calvo; el director general d'Emergències, Jaume Barceló, i representants de diferents cossos de seguretat per definir el pla de la fira, que enguany se celebra el 18 de novembre.

Durant la trobada, s’ha acordat reforçar la vigilància per garantir el compliment de totes les mesures vigents per fer front al covid-19. "Tot i que la situació ha millorat considerablement, no podem abaixar la guàrdia", ha expressat Moreno, que també ha demanat seny i responsabilitat als veïns i visitants. "Comptarem amb els efectius necessaris perquè durant aquestes setmanes de màxima afluència a la nostra ciutat les qüestions de seguretat ciutadana estiguin ben cobertes", ha dit.

El pròxim diumenge dia 24 se celebra a Inca la primera fira de tardor, la Fira de la Terra, en la qual també es farà la desena trobada de cossos d'emergència. L’esdeveniment es durà a terme al carrer dels Sabaters i comptarà amb la participació dels diferents cossos de seguretat. Hi haurà zona d’exposició, tallers i altres activitats organitzades pels cossos d’emergència de les Illes Balears. 

stats