Part Forana 14/02/2020

19 detinguts per tràfic de drogues a la Part Forana

Els acusats amagaven els estupefaents en buits de parets seques (marjades) de camins i cases de camp

Ara Balears
1 min
Moment de la detenció

PalmaLa Policia Nacional ha detingut 19 persones en els municipis de Manacor, Felanitx i Muro per tràfic de drogues i pertinença a grup criminal en una operació en la qual s'han intervingut prop de 50 quilos de marihuana, 5 quilos d'haixix, uns 20.000 euros, una arma de foc i estris per a la preparació de la droga amb vista a vendre-la.

Les recerques varen començar fa aproximadament sis mesos per part d'agents de la Policia Nacional a Manacor. Una vegada fetes les primeres investigacions, dimarts passat la Policia Nacional va efectuar les detencions, va realitzar set entrades i escorcolls domiciliaris a Manacor, Felanitx i Muro, i uns altres dos de tipus recinte obert en diferents camps; en total, nou inspeccions.

La Policia Nacional ha indicat que ha cridat l'atenció dels investigadors el mètode d'ocultació utilitzat, ja que amagaven els estupefaents en buits de parets seques (marjades) de camins i cases de camp. De fet, en aquest lloc es localitzà una arma de foc embolicada en paper i recobert de cinta.

Durant l'operació també es varen intervenir televisors, telèfons mòbils d'alta gamma que s'està investigant si s'han adquirit amb els beneficis obtinguts de l'activitat delictiva i diversos vehicles de gamma mitjana-alta.

stats