Part Forana 07/03/2022

Detenen dos joves sense carnet que conduïen un cotxe robat i sota els efectes de les drogues a Manacor

El conductor circulava sense llums i suposava un perill per a la resta de persones

ARA Balears
1 min
Un policia local

ManacorLa Policia Local de Manacor ha detingut dos joves sense carnet que conduïen un cotxe robat i sota els efectes de les drogues, durant la matinada del divendres, segons informa l'Ajuntament de Manacor en una nota.

Els agents varen advertir un vehicle BMW que circulava sense llums per la plaça de Ramon Llull a una velocitat superior a la permesa. En veure el perill que suposava per a la resta d'usuaris de la via, l'interceptaren accionant els llums d'emergència. Però el conductor del vehicle que perseguien continuà sense llums per avingudes i carrers amb gran afluència de vehicles, cosa que els obligava a aturar-se i fins i tot a fer maniobres perilloses per evitar ser colpejats frontalment pel conductor temerari.

El vehicle BMW va circular més de dos quilòmetres en sentit contrari a tota velocitat. Després de ser perseguit per diverses dotacions policials, el conductor va perdre el control del vehicle i impactà contra diversos senyals de trànsit i un arbre. Una vegada interceptat el vehicle, el conductor va sortir-ne i es posà a córrer, però els agents el detingueren poc després. A l'interior del vehicle hi havia un altre jove, que va ser arrestat i traslladat a l'Hospital de Manacor, on va ser atès de les ferides que presentava.

stats