Part Forana 10/02/2021

Desconvoquen la vaga de fems de Sant Llorenç des Cardassar

Els sindicats i l'empresa concessionària han arribat a un acord

Catalina Riera
1 min
Una vaga de fems a Manacor.

Els sindicats de Comissions Obreres i UGT han desconvocat la vaga de fems de Sant Llorenç des Cardassar prevista per a aquest divendres, dia 12 de febrer, a les 6 h del matí. Avui s'han reunit en el TAMIB amb l'empresa concessionària, Melchor Mascaró, i l'ajuntament municipal. Han arribat a un acord: Melchor Mascaró s'ha compromès a regularitzar la situació salarial dels treballadors i pagarà els endarreriments que reclamaven els sindicats, en pagar la nòmina dels treballadors el mes de febrer.

"Volem evitar el conflicte. Per això, actuarem de bona fe i abonarem els pagaments que reivindiquen els sindicats", ha dit el gerent de serveis de l'empresa Melchor Mascaró, Carlos Calafat. Per la seva banda, el secretari d'Administració Local i Serveis Comunitaris d'UGT, Guillem Coll, ha manifestat que aquest acord "és un bon inici i demostra que quan hi ha voluntat es pot arribar a pactar".

Aquesta setmana també han intentat negociar amb Son Servera i la zona del Raiguer, tot i que no han arribat a cap acord. Les dues començaran demà dijous dia 11 de febrer a les 22 h. Per a diumenge, dia 13 de febrer, està prevista una vaga indefinida que afectarà 14 municipis del Pla. Demà es decidirà si finalment es convoca.

stats