Part Forana 12/06/2020

'Deixa'ns cuidar-te', el vídeo promocional de la costa de Santanyí

La zona ocupa el primer lloc de Mallorca amb banderes blaves

Ara Balears
2 min

SantanyíL’Ajuntament de Santanyí ha elaborat una campanya de promoció turística amb el lema 'Deixa’ns cuidar-te', amb la qual remarquen tots els elements que té el terme per oferir als seus visitants, tant locals com estrangers. L’eix central de la promoció és un espot publicitari amb imatges de la zona i amb missatges clars sobre l’oferta turística del municipi.

El vídeo publicitari, d’uns cinquanta segons, s’ha produït en quatre idiomes: català, castellà,

anglès i alemany. La intenció de l’equip de Turisme de l’Ajuntament de Santanyí és difondre’l tant en l'àmbit estatal com europeu, fent especial incidència en els principals mercats emissors de turistes del municipi, com són Alemanya i Anglaterra.

Tal com ha explicat el regidor de Turisme, Rafael Batle, "volem que la gent, ara que pot començar a pensar a fer les maletes, tingui en compte les nostres marques, en especial la de Cala d’Or, però sense oblidar Cala Figuera, Cala Santanyí, el poble de Santanyí i la resta de nuclis del terme".

Portal de reserves turístiques

El principal nucli turístic de Santanyí, Cala d’Or, va ser inclòs pel prestigiós portal de reserves i ressenyes turístiques TripAdvisor al TOP-20 Travellers’ Choice Best of the Best, de destinacions emergents a tot el món, i és una de les dues úniques destinacions espanyoles que formen part d’aquesta llista.

Al vídeo i en els recursos gràfics utilitzats per a la campanya, hi apareixen llocs emblemàtics del municipi com el Fortí i la Marina de Cala d’Or, s’Amarador i el mercat de Santanyí. També s’hi destaquen les platges, l’oferta complementària, la planta hotelera, la natura i la gastronomia del municipi. A més, el llançament d’aquesta campanya coincideix amb la mateixa setmana en la qual s’ha conegut que cinc platges del terme han obtingut la bandera blava de qualitat. Santanyí és l'indret de Mallorca amb major nombre de zones de bany més ben valorades.

stats