Publicitat
Publicitat

El tinent de batle d'Hisenda de Cort, citat pel cas de la Policia Local

Julio Martínez haurà de testificar davant la jutgessa el dia 30

La jutgessa Carmen González ha citat el tinent de batle d'Hisenda de Cort, Julio Martínez, perquè testifiqui sobre el cas en què s'investiga la manipulació de les oposicions a oficial de la Policia Local de Palma. Martínez, que també és portaveu de l'equip de govern, haurà de declarar el dia 30. La jutgessa ja havia citat, aquest pic com a imputada, la regidora de Funció Pública de Cort, Irene San Gil.

A causa del seu càrrec a Hisenda Martínez també presideix l'Institut Municipal d'Innovació -l'antiga Empresa Municipal d'Informàtica-, que hauria de gestionar el correu electrònic de la Policia Local. La jutgessa investiga la filtració de les preguntes de l'examen d'oficial a través de comptes de correu electrònic de la institució.

La titular del Jutjat d'Instrucció número 12 de Palma, Carmen González, investiga el cas des de finals de l'estiu passat i considera que hi ha indicis que s'han pogut cometre delictes en el concurs oposició convocat per cobrir 14 places d'oficial de la Policia Local de Palma. I, per ara, els indicis apunten contra l'exdirector de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de Palma Enrique Calvo i l'excap de la Policia Antoni Vera, ambdós alts càrrecs dimitits per la seva vinculació amb l'escàndol.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 21/01/2018

Consultar aquesta edició en PDF