Part Forana 21/12/2020

Comença el cribratge d'Inca aquest dilluns fins dia 28 de desembre

Les proves es fan al Palau Municipal d'Esports entre les 9.00 h i les 18.00 h

Catalina Riera
1 min
Imatge del cribratge a sa Pobla. / ISAAC BUJ

PalmaEl cribratge amb tests d'antígens d'Inca ha arrancat aquest dilluns i durarà fins al 28 de desembre. Les proves es fan al Palau Municipal d'Esports entre les 9.00 h i les 18.00 h. Se l'hauran de fer els inquers majors de 16 anys, i també se la poden fer els residents que no hi estan empadronats.

Per tal d'evitar aglomeracions, l'Ajuntament d'Inca ha dividit el municipi en quatre zones. Aquest dilluns i demà dimarts es poden fer la prova els veïns de la zona 1, en concret els barris de Crist Rei, Crist Rei Nou i Polígon Industrial. Els residents de la zona 2, que limita amb els carrers del Bisbe Llompart, Major i Comerç, estan citats per al 23 i 24 de desembre, però el dia de la Nit de Nadal l'horari només és fins a les 16.00 h. Els veïns de la zona 3, corresponent a l'àrea del Blanquer i del centre fins al carrer Major, es poden fer la prova dia 25 de desembre de les 9.00 h a les 13.00 h i també dia 26. Així mateix, el 27 i el 28 de desembre hi podran anar els ciutadans de la zona de l'avinguda d'Alcúdia i del barri de So na Monda.

Inca ja és el sisè municipi on la Conselleria de Salut decideix fer un cribratge amb els tests ràpids. Va encetar aquesta estratègia sa Pobla i la varen seguir Lloseta, Muro i Sóller, a Mallorca, i Alaior, a Menorca. Com en els altres casos, ha estat Salut en coordinació amb l'Ajuntament qui ha muntat el dispositiu.

stats