Cossiers
Part Forana 03/08/2022

Els Cossiers de Montuïri protagonitzaran el cupó de l'ONCE

El pròxim 15 d'agost cinc milions de cupons difondran el ball ancestral del municipi

ARA Balears
1 min
El delegat territorial ONCE a Balears, José Vilaseca, i l'alcalde de Montuïri, Joan Verger, acompanyats del vicepresident del Consell Territorial de l'ONCE, Antoni Sorá, i la Corporació Municipal de l'Ajuntament de Montuïri, ha presentant el cupó.

PalmaL'ancestral ball dels Cossiers de Montuïri protagonitzarà el cupó de l'ONCE del pròxim 15 d'agost. Cinc milions de cupons difondran aquest ritu musical del municipi, on hi ha tres tipus de personatges: la Dama, el Dimoni i els sis Cossiers que recorren dansant els carrers de la localitat durant les festes patronals.

El delegat territorial de l'ONCE a Balears, José Vilaseca; el batle de Montuïri, Joan Verger; el vicepresident del Consell Territorial de l'ONCE, Antoni Sorá, i la Corporació Municipal de l'Ajuntament de Montuïri han presentat aquest dimecres el cupó especial. El cupó diari de l'ONCE posa en joc un premi de 500.000 euros al número més la sèrie, i 49 premis de 35.000 euros a les cinc xifres del número premiat.

A més, ofereix 450 premis de 250 euros a les quatre primeres xifres i altres 450 premis a les quatre últimes; 9.000 premis de 25 euros en el cas de les tres últimes o tres primeres, i el mateix per a les dues primeres i últimes (6 euros), i reintegrament de 2 euros a la primera o l'última xifra del número premiat.

stats