Part Forana 24/08/2020

Progreso en Verde denunciarà Fornalutx si es fa el correbou

Els animalistes troben que no s'hauria de fer perquè és maltractament animal i per l'augment de contagis de covid-19

Ara Balears
1 min
El "correbou" a Fornalutx./ ISAAC BUJ

PalmaEl partit animalista Progreso en Verde ha anunciat que denunciarà l'Ajuntament de Fornalutx i la Conselleria de Medi Ambient si finalment es fa el correbou. Els animalistes consideren que no només suposa maltractament animal, sinó que també comporta un risc per a la salut a causa del coronavirus.

La formació ha emès un comunicat en el qual adverteix que presentarà denúncies per delictes de contra la salut pública, ja que "no s'entén que encara no s'hagin suspès les festes del municipi, atès que pràcticament la totalitat dels municipis de Mallorca les han cancel·lades".

En la nota, el partit afirma que aquesta "és la mostra que el maltractament animal continua present en alguns municipis de tot el país" i exigeix que el Govern balear no permeti que es dugui a terme pel risc de contagi de coronavirus que suposa.

"No es pot entendre que amb l'avanç de la pandèmia i el creixement de contagis directes encara hi hagi ajuntaments que triïn continuar endavant amb les festes, abans que vetlar per la seguretat dels seus propis veïns", afirmen des de Progreso en Verde.

stats