Algaida ajorna el ple per sumar-se al Dia internacional de la dona

MÉS-Petra també ha demanat suspendre'l i el batle ha dit que el respondrà per WhatsApp

El ple ordinari convocat inicialment per a demà, dia 8 de març, a l’Ajuntament d’Algaida s'ha ajornat a dilluns que ve, dia 12, a les 21.00 hores. El suport que donen els tres partits polítics amb representació municipal (PSIB, MÉS I PP) a la vaga general feminista, convocada amb motiu del Dia internacional de la dona, ha obligat a ajornar la reunió ordinària del Consistori, que té lloc cada primer dijous de mes.

La batlessa, la socialista Maria Antònia Mulet, i els regidors i regidores de PSIB i MÉS han anunciat que donaran part del sou a les entitats que treballen amb dones que han estat víctimes de violència masclista. 

Mulet ha anunciat que es descomptarà un dia de sou pel seu suport a la vaga, mentre que la resta de regidors (cinc socialistes i tres dels ecosobiranistes) donaran part del que cobren en concepte de dietes per assistència al ple.

Petra, enlaire

D’altra banda, MÉS, el grup majoritari de Petra, a l’oposició, va demanar a la comissió informativa prèvia l’ajornament del ple ordinari per també sumar-se a la vaga. Segons la portaveu, Catalina Mas, el batle, Martí Sansaloni (PP), els va resposdre "que s’ho pensarà" i que els anunciarà la decisió "per WhatsApp". MÉS ha anunciat que no assistirà a la reunió.

EDICIÓ PAPER 17/02/2019

Consultar aquesta edició en PDF