El conseller insular Joan Font demana disculpes a alguns batles pels anuncis de Miquel Ensenyat

El Consell explicà a Ultima Hora abans que als municipis, la intenció de demanar-los doblers procedents del Pla d'obres i serveis

Els conseller de Desenvolupament Local del Consell de Mallorca, Joan Font, de MÉS, ha demanat disculpes a alguns batles de diferent color polític per l'anunci que el president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, també de MÉS per Mallorca, ha fet en un diari local sense consensuar-lo abans amb els afectats.

Dimarts passat, el diari 'Última Hora' publicava que "Ensenyat demana als municipis que renunciïn a tres milions per pal·liar els danys de la riada". La informació explica que la intenció del president del Consell, segons fonts oficials, és demanar-ho a l'Assemblea de Batles, que es reuneix aquest dijous, dos dies després d'haver-ho fet públic a la premsa.

Molts batles s'han mostrat indignats per la manera de fer les coses de Miquel Ensenyat, ja que això els afecta directament i no se n'ha parlat amb ells amb anterioritat, no especifica l'any de la partida econòmica i compromet partides econòmiques dels muncipis. Davant la mala maror generada, el conseller insular Joan Font ha hagut de demanar disculpes a alguns dels afectats.

A l'Assemblea de Batles es presentarà una proposta alternativa per tal que els ajuntaments puguin ser solidaris amb el Llevant de Mallorca d'una manera més consensuada.