Part Forana 27/04/2021

El Consell de Mallorca encara la reactivació de la temporada turística de Santa Margalida

Projectar Mallorca com a destí segur i sostenible, algunes de les actuacions que es duran a terme

ARA Balears
2 min
Hotels buits durant l'estat d'alarma

Santa MargalidaLa presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, s'ha reunit aquest dimarts amb el batle de Santa Margalida, Joan Monjo, i representants del sector turístic del municipi per estudiar iniciatives que ajudin a reactivar el turisme de cara a aquesta temporada, segons informa la institució insular en una nota. "Tenim l'exemple d'aquesta Setmana Santa, en què hem demostrat que estam preparats i som una destinació segura. Enfocam els nostres esforços a l'estiu, en mantenir baixa la incidència del virus per poder tenir una temporada el més estable", ha dit Cladera.

En concret, els eixos que seguiran totes i cadascuna de les actuacions que es duguin a terme per reactivar el turisme, tant a Santa Margalida com a altres municipis turístics de l'Illa, seran la projecció de Mallorca com a destí segur, sostenible i adaptat a les innovacions que aporta la intel·ligència tecnològica. A més, la Fundació Mallorca Turisme –que promociona l'Illa en els mercats emissors– potencia les xarxes socials per consolidar Mallorca com a destí de turisme cinematogràfic, a través de la Mallorca Film Commission.

Cal recordar que, a més del paquet de 26 milions en ajuts directes de reactivació que gestiona el Consell de Mallorca, dels quals ja se n'han abonat 22 milions, la presidenta ha destacat l'esforç de les institucions de l'illa, amb referència als 700 milions d'euros que l'Estat destinarà a la reactivació de Mallorca, a les aportacions dels ajuntaments i del Consell de manera conjunta, i a mesures de protecció social i laboral per a empreses, autònoms i treballadors. A més, la Direcció Insular de Turisme publicarà una convocatòria de subvencions de 450.000 euros pels consistoris de Mallorca per, entre altres accions, redactar un pla estratègic de turisme, crear una aplicació turística o xarxes socials, així com establir rutes o recorreguts recolzats amb eines digitals, entre altres.

stats