Part Forana 22/10/2020

El Consell invertirà 1.650.000 euros a renovar l'avinguda del Torrent de Manacor

Una vegada s'hagin executat les obres, l'Ajuntament farà els tràmits perquè la via passi a ser de titularitat municipal

T. Riera
1 min
Imatge de Manacor./ ARA BALEARS

ManacorEl Consell de Mallorca ha pressupostat 1.650.000 euros per a la renovació de l'avinguda del Torrent de Manacor durant el 2021. El projecte ha estat redactat per l'Ajuntament i el Consell executarà les obres de rehabilitació. Una vegada acabades, el Consistori farà els tràmits necessaris perquè la via sigui de titularitat municipal.

A més de l'avinguda del Torrent, el Consell durà a terme una millora de l'entrada de la ciutat des de Palma. Es durà a terme la construcció d'un carril zero a la rotonda del polígon, que ajudarà a evitar les congestions de trànsit que es produeixen diàriament en aquest punt. A més, el projecte inclou la construcció d'un vial cívic per a ciclistes i vianants, que fins ara havien d'anar per la carretera o per foravila al polígon.

La regidora d'Urbanisme de Manacor, Núria Hinojosa, va explicar durant el ple de dilluns que "les obres estan a punt de sortir a licitació". Hinojosa recalca que la titularitat municipal de la via és molt important per "garantir un bon manteniment que també sigui àgil".

Una altra obra pendent d'execució per part del Consell és la reforma de la via de Portugal. Des del consistori esperen que a partir de l'any que ve se segueixi el mateix camí: redactar ells el projecte i demanar posteriorment la titularitat municipal.

stats