Part Forana 04/03/2022

El Consell destina 270.000 euros a la reforma d'instal·lacions de l'hipòdrom de Manacor

Les obres de la cantina, la pèrgola i els banys estaran acabades abans de l'estiu

ARA Balears
2 min
Imatge-carrera-hipodrom-municipal-Manacor_2147195533_59185526_651x366

ManacorEl Consell de Mallorca destina 270.000 euros a la reforma d'algunes instal·lacions de l'hipòdrom de Manacor: la cantina, la pèrgola i els banys. Està previst que aquestes obres estiguin acabades abans de l'estiu, segons informa la institució insular en una nota.

El projecte de reforma de la cantina suposarà engrandir-la, ampliar-ne la cuina i instal·lar una zona de taules interior vidrada. Pel que fa a la pèrgola, estarà coberta per vegetació i farà ombra als espectadors. Els banys seran també una altra instal·lació millorada, ja que se'n construiran dos de nous (un d'ells adaptat) que tindran entrada des de l'exterior. Alhora, es reformaran els existents, amb el reforç dels murs de contenció i el canvi de la coberta amb aïllament, i es repararan els ubicats a les quadres. Per últim, es construirà el punt de venda amb entrada des de l'exterior i es rotularà la paret del front de la tribuna.

"La millora de les instal·lacions de l'hipòdrom és una de les reivindicacions de Manacor. A aquest projecte se n'hi sumarà un altre al restaurant. Per tant, hi ha un seguit de projectes per millorar les instal·lacions de l'hipòdrom i fer-lo més modern i més actual", ha explicat la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera. El president de la Federació Balear de Trot (FBT), Juan Llabata, ha agraït la implicació del Consell en la indústria del trot, un sector que "crea ocupació i dona vida al sector primari", ha dit.

Trobada amb la Federació Balear de Trot

Enguany la FBT rep 920.000 € amb una subvenció nominativa del Consell de Mallorca. Per això, l'Institut l'Esport Hípic de Mallorca (IEHM) i la Federació han signat aquest divendres un conveni regulador, que permetrà fer activitats tant a Son Pardo com a l'Hipòdrom Municipal de Manacor. La subvenció serveix per cobrir el pagament de premis i trofeus i per fer front a l'organització de carreres de trot, al cost dels arbitratges, a la contractació de seguretat, al control de pràctiques il·legals i, també, al foment del benestar animal.

stats