Part Forana 06/11/2019

Conclou el projecte d'habitatges a l'Índia finançat pel Fons Flaquer Terrassa de Capdepera

Ha permès construir quatre habitatges per a dones

1 min
Presentació de la conclusió del projecte al Centre Melis.

La Fundació Vicente Ferrer ha acabat la construcció dels habitatges a l'Índia finançats amb els doblers recaptats amb el Fons Flaquer Terrassa, un total de 10.210 euros. El projecte ha consistit en quatre habitatges per a dones, dins una comunitat de 14 cases, a l’àrea de B.K. Samudram.

Els petits edificis que s’han construït tenen dues estances, un dormitori i una sala; un porxo i un bany. La seva importància recau que millora la vida de les famílies i aporten higiene i seguretat davant la picadura d’animals i les pluges intenses.

Els habitatges estan a nom de la dona de la família amb l’objectiu de protegir-la i empoderar-la. A més, l’obtenció d’una d’aquestes cases comporta altres compromisos, com l’escolarització dels fills i la inserció de la dona a grups femenins de treball col·laboratiu.

Cal recordar que aquest projecte s’ha finançat amb els doblers recaptats de la venda de les fotografies de Gabriel Flaquer Terrassa, durant l’estiu del 2017 dins el programa S’Estiu de Can Melis. Les fotografies pertanyen al fons fotogràfic que els hereus van cedir al Centre Melis Cursach l’any 2016, un fons format per 227.000 imatges en blanc i negre i color.

stats