Els concerts de les festes d'Inca han congregat més de 32.000 persones

L'augment de revetles amb artistes de renom intenta posicionar la ciutat com a referent musical

Un any més, un castell de focs artificials va posar el, aquest dimarts, el punt final a les festes patronals de Sant Abdon i Sant Senén, unes celebracions que han volgut posar enguany l’accent en els esdeveniments musicals, que han tingut una gran afluència de públic. Més de 32.400 persones han participat en els concerts, les revetles i les actuacions musicals que ha organitzat l’Ajuntament d’Inca.

"Amb l’objectiu de posicionar Inca com a referent musical, enguany hem volgut potenciar les revetles amb artistes com La Frontera, Lorenzo Santamaría o Tomeu Penya", ha assenyalat el batle d’Inca, Virgilio Moreno, en fer balanç de les festes.

El programa de les festes patronals de Sant Abdon i Sant Senén incloïa una àmplia varietat d’actes perquè grans i petits poguessin sortir al carrer, s’omplissin les places i tots poguessin gaudir en família de les celebracions. "El nostre esforç i dedicació s’ha vist compensat perquè hem aconseguit una gran participació i afluència de gent a totes les activitats que hem organitzat, i fins i tot hem superat les nostres expectatives en moltes ocasions", ha destacat el regidor de Festes, Antoni Penya. 

Al Consistori entenen que les festes són una manera de fer poble i, per això, han volgut potenciar, a més, actes molt participatius, com el Sopar a la Fresca, amb més 5.800 participants o el Senén’Sierro, que va reunir més 2.000 persones. Les activitats culturals també han tingut una molt bona acollida i, per exemple, Diabéticas Aceleradas va reunir més de 1.200 persones a la plaça de toros.