Part Forana 13/05/2022

El comitè d'El Pi d'Inca es dissol

El motiu principal és la "falta de sintonia" amb l'actual direcció del partit

1 min
Ajuntament d'Inca

PalmaEl comitè local d'El Pi d'Inca s'ha dissolt per "falta de sintonia" amb la direcció del partit. Aquesta decisió s'ha fet efectiva aquest dijous horabaixa, segons ha avançat Diario de Mallorca i ha confirmat l'ARA Balears.

"Tenim la sensació que no feim falta i que si ens n'anam d'El Pi no passa res. No som imprescindibles o no ens volen", diu el representant d'El Pi a Inca, Gori Ferrà. A més, afegeix, que des que es va expulsar el president de la formació, Toni Soler, no se'ls ha donat "cap explicació".

Ferrà afegeix que el president d'El Pi, Tolo Gili, té la intenció de muntar un comitè nou. "Ens va demanar si volíem renovar o continuar, perquè a ells els interessava fer-ne un de nou a Inca, però hem decidit que no en volem formar part", apunta.

Ferrà té clar que tant ell com els altres membres del comitè continuaran dins política, però que en les pròximes eleccions "no" es presentaran amb El Pi. "Esper poder continuar fent feina junts, perquè estam contents de la relació que tenim amb els membres del comitè", comenta.

Cal recordar que en altres municipis, com Sant Llorenç, Campanet i Deià, El Pi ha sortit de la formació regional també per "discrepàncies amb la direcció i falta de respostes". A Campanet, per exemple, els cinc membres que formaven el comitè local presentaren la dimissió i la voluntat de donar-se de baixa com a afiliats del partit fa un mes, mentre que a Deià fa dos mesos també anunciaven que es desmarcaven de la formació. Per part seva, a Sant Llorenç, el comitè local abandonà la formació a principi de maig.

stats