Part Forana 03/11/2021

Comencen les obres a l'antiga residència parroquial de Porreres per transformar-la en un centre de dia

L'edifici s'adaptarà per a persones dependents i la reforma estarà acabada d'aquí a 12 mesos

ARA Balears
1 min
Antic edifici parroquial de Porreres

La Conselleria d'Afers Socials i Esports ha començat les obres a l'antiga residència parroquial de Porreres per fer-hi un centre de dia per a persones dependents. El centre disposarà de 30 places i té un pressupost de 600.000 euros. La reforma estarà acabada en un termini d'un any.

El projecte consisteix a reformar parcialment i adaptar la planta baixa de l'edifici, del qual es conservarà la capella existent. El resultat serà una sala polivalent, una sala de descans i la cuina, que estaran directament connectats amb l'espai exterior del pati, on hi haurà una pèrgola com a espai de transició i estança per als usuaris.

El passat mes d'agost el Consorci de Recursos Sociosanitaris i Assistencials de les Illes Balears, que depèn de la Conselleria d'Afers Socials i Esports, va tenir l'autorització per iniciar l'expedient de despesa de licitació de les obres de construcció de la infraestructura i després en va convocar el concurs. L'empresa constructora és Sort d'Enfora, S.L, a partir del projecte redactat per l'arquitecte Santiago Fiol Colomar. El projecte té un cost de 600.000 euros, un 50% dels quals l'aporta la Conselleria d'Afers Socials i Esports, un 25% l'Ajuntament de Porreres i el 25% restant, l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS).

stats