El col·legi de Montuïri estrena dues noves aules i retira les modulars

Educació ha invertit 300.000 euros en millores en el Joan Mas i Verd, en el dos darrers anys

El col·legi públic Joan Mas i Verd de Montuïri s'ha ampliat en dues aules més d'infantil, gràcies a un projecte de reconversió de l'antiga casa del conserge en espai educatiu. Aquesta actuació permetrà desmuntar les dues aules prefabricades que es varen instal·lar el 2012 per donar resposta a l'increment de les matrícules.

Actualment, el centre te 260 alumnes. Una rampa d'accés i un ascensor són altres de les millores que aquest divendres ha supervisat el conseller d'Educació, Martí March.

El centre ha estat objecte de diverses intervencions des del 2016 amb una inversió total de gairebé 300 mil euros. Amb les actuacions realitzades s’hi ha instal·lat un ascensor, s’hi ha fet un bany adaptat i s’han reparat els paviments de les dependències de la planta baixa.

El Govern ha informat que d’ençà que va començar la legislatura s’han invertit 44 milions en millorar les infraestructures educatives. En total s'han executat 560 obres majors i menors a 240 centres, que representen el 80% dels centres educatius de les Illes Balears. "Això suposa multiplicar per quatre les inversions que es feren durant tota la legislatura anterior", segons la Conselleria.