Part Forana 15/09/2022

Cladera destaca les Festes del Vermar "com una de les més participatives del Raiguer"

La festivitat es torna a celebrar després de dos anys a causa de la pandèmia

ARA Balears
1 min
Cladera amb els veremadors aquest dijous en el Consell de Mallorca

PalmaLa presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha destacat aquest dijous la Festa del Vermar “com una de les més participatives i importants del Raiguer”. Així ho ha assenyalat aquest dijous la presidenta, que ha rebut a la seu de la institució insular la comitiva de la Festa del Vermar del 2022.

Després de dos anys sense poder celebrar-se per la pandèmia del covid, la comitiva ha tornat a la seu del Consell per convidar oficialment la presidenta Cladera i la institució a la 56a edició de la festa gran de Binissalem.

Cladera, el conseller de Presidència, Javier de Juan, i la consellera de Territori, Maria Antònia Garcías, han rebut la comitiva formada pels veremadors de dos anys, el batle de Binissalem, Víctor Martí, i regidors de l'Ajuntament.

Durant l'acte, la presidenta ha entregat uns obsequis als joves veremadors, alhora que els ha felicitat perquè representen “el passat i el futur, les tradicions i el respecte a la terra”. "Sou un referent per als més joves i contribuïu a conservar una de les festes més participatives i importants del Raiguer", ha afegit.

stats