Part Forana 25/11/2019

Cas Concos tindrà la pista poliesportiva coberta la propera primavera

L'Ajuntament acaba d'adjudicar les obres, que s'han d'executar en quatre mesos

Ara Balears
1 min
Pista esportiva que es començarà a cobrir aquest proper mes de desembre.

FelanitxLes obres de la coberta de la pista esportiva de Cas Concos començaran aquest proper mes de desembre, segons ha informat l'Ajuntament de Felanitx. El principal objectiu d'aquesta inversió és habilitar i dotar amb una zona coberta el camp municipal d'esports de Cas Concos, que faci possible l'execució d'activitats esportives i lúdiques en condicions climàtiques adverses.

Les obres tenen un cost aproximat de 380.000 euros i s'hauran d'executar en un període de quatre mesos. El projecte ha estat adjudicat a l'empresa Amer e Hijos. Per tant, s'espera que la nova pista reformada estigui operativa per a la propera primavera.

El batle de Felanitx, Jaume Monserrat, reconeix que "es tracta d'una reivindicació dels veïns de Cas Concos, tant de persones grans que empren la pista per fer activitats a l'aire lliure com de joves que l'utilitzen per practicar esport".

La superfície de l'estructura metàl·lica serà de 45 x 27 m2. Aquesta coberta es farà sobre pilars amb la seva corresponent cimentació. La nau s'ha projectat oberta tot i que hi haurà un tancament de xapa.

stats