Part Forana 13/05/2022

El capellà de Campanet, Búger i Moscari renuncia al càrrec perquè està enamorat

Joan Femenia ha comunicat la decisió al bisbe de Mallorca

ARA Balears
1 min
El municipi de Búger

PalmaEl capellà de Búger, Campanet i Moscari, Joan Femenia, va anunciar dissabte que abandonava el càrrec per amor, segons han informat mitjans locals. Aquesta decisió la va comunicar al bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, dilluns. Ara han d'arrancar els tràmits burocràtics per tal que Femenia pugui deixar el càrrec de sacerdot, però el procés és llarg. Tot i això, no està obligat a deixar d'exercir immediatament.

Dissabte, després de la missa de Campanet, el capellà va comunicar en privat a alguns membres del Consell Parroquial de la Pastoral de Campanet la seva voluntat de deixar els hàbits perquè s'havia enamorat d'una veïna de sa Pobla. L'endemà també va informar d'aquesta decisió a Moscari, però va ser durant la missa de diumenge de Búger quan el capellà va fer saber la seva decisió als feligresos. Quan acabà la missa, va demanar-los que quedassin un moment i els ho va comunicar.

Femenia feia cinc anys que era el capellà d'aquests tres municipis. Ara, l'encarregat de fer la missa en aquests tres pobles serà el vicari general de la diòcesi i capellà de Sencelles, Costitx i Biniali, Pep Adrover. Des del Bisbat se cerca una solució de major estabilitat i un rector nou.

stats