Part Forana 17/11/2021

Els alumnes de S'Alzinar es reincorporen a les classes presencials després de ser desallotjats de l'escola

L'alumnat de Primària s'ha distribuït en diferents espais municipals a l'espera que arribin les aules modulars

1 min
CEIP S'Alzinar Capdepera

L'alumnat de primària del CEIP S'Alzinar de Capdepera tornarà a les classes presencials aquesta setmana, després de ser desallotjats d'un edifici del centre per perill d'esfondrament. Ho faran, però, per cursos i en diferents ubicacions.

La direcció del centre ha avalat diferents espais municipals que l'Ajuntament ha posat a la seva disposició, segons ha explicat el regidor d'Educació, Agustí Nebot. Així, els primers a reincorporar-se a les classes presencials són els alumnes de 6è, que ocuparan una aula a l'IES Capdepera. Els alumnes de 5è quedaran al mateix recinte de S'Alzinar en unes aules modulars, mentre que els alumnes de 3r ocuparan una part de l'Escola de Música a partir de divendres. L'alumnat de 4t es traslladarà al centre esportiu Es Figueral, on la brigada municipal ja carrega material per adaptar l'espai i rebre'ls en condicions.

De moment, la situació és indefinida, però l'Ajuntament de Capdepera ha agilitzat la reestructuració mentre arriben les aules modulars de la Conselleria d'Educació i es reunifiquen els alumnes.

stats