Residus
Part Forana 19/09/2022

Camions de recollida residus d'Alcúdia i sa Pobla no circulen per no haver passat la ITV

CCOO ha advertit del "greu incompliment" de la Llei de prevenció de riscos laborals i la llei de circulació dels vehicles de la contracta de FFCC Lumsa en aquests dos municipis

ARA Balears
1 min
Camions recollint els residus del contenidors, durant el dia.

PalmaEl sindicat Comissions Obreres (CCOO) ha avisat aquest dilluns que quatre camions de recollida d'escombraries d'Alcúdia i sa Pobla no estan circulant: tres perquè no tenen la ITV en regla i un altre perquè no duu llums.

L'organització sindical ha advertit en una nota de premsa del "greu incompliment" de la llei de prevenció de riscos laborals i la llei de circulació dels vehicles de la contracta de FFCC Lumsa en aquests dos municipis.

A més, segons el sindicat, el passat 13 de setembre, el delegat de prevenció de CCOO i el tècnic de prevenció de l'empresa ja van constatar que hi havia vehicles que no havien passat la ITV, vehicles de treball que circulen amb la ITV caducada des de fa mesos i vehicles sense els llums reglamentaris i sense llums de treball. Un escenari que té lloc, cal recordar, mentre el sindicat espera l'informe per part de l'Ibassal, Inspecció de Treball, Ajuntaments i l'empresa FFCC Lumsa.

stats