MURO
Part Forana 27/02/2014

Els camions de fems de Muro també s’usen a Inca

Aquesta mala praxis ja havia estat denunciada anteriorment pel regidor d’Entesa, Jaume Payeras

M.b.
1 min
Els camions de Muro pertanyen a la flota municipal.

Muro.El regidor de Convergència per les Illes a Muro, Rafel Gelabert, va denunciar en el ple passat que l’empresa concessionària de la recollida de residus utilitza els camions de la flota municipal per fer la recollida a Inca. Així doncs, segons afirmà, l’empresa concessionària Lumsa estaria fent ús dels vehicles en d’altres municipis. Això seria perjudicial per al Consistori, ja que quan s’acabi la concessió, que té una durada de deu anys (del 2007 al 2017), aquests camions passaran a ser de l’Ajuntament i “tindran un desgast molt major del que tocaria”, digué Gelabert.

Aquesta mala praxis ja havia estat denunciada anteriorment pel regidor d’Entesa, Jaume Payeras. Segons havia alertat en altres ocasions, els camions de la flota inquera s’utilitzaven per fer les feines a Muro.

Per altra banda, en la mateixa sessió plenària, l’edil d’Entesa va sol·licitar a l’equip de govern que doni a conèixer un estudi que s’ha elaborat sobre els sous dels treballadors de l’Ajuntament. Segons va indicar, aquests estan desfasats, no s’ajusten a la realitat i fa més d’un any i mig que es va comanar un estudi que encara no ha sortit a la llum. El batle, Martí Fornés, va defensar que això no cal perquè tanmateix la Llei d’estabilitat pressupostària no permet que es duguin a terme augments de sou.

stats