Part Forana 31/12/2021

Un camió bolca enderrocs sense mirament enmig de la carretera vella de Bunyola

La Policia Local de Marratxí ha sol·licitat la col·laboració ciutadana per identificar el conductor infractor

ARA Balears
1 min
Enderrocs que han bolcat a la carretera de Bunyola

La Policia Local de Marratxí ha sol·licitat la col·laboració ciutadana per identificar un camió que la nit del 28 de desembre, entre les 23 hores i les 23.30 hores, va bolcar sense mirament un carregament d’enderrocs a la carretera vella de Bunyola amb risc de provocar un greu accident de trànsit.

Des de fa mesos la Policia Local de Marratxí fa feina per tal de localitzar els autors d’aquest tipus d’accions, ja que no és la primera vegada que passa. Fins ara ja s’ha identificat deu infractors, que han estat castigats amb multes de fins a 5.000 euros. I un dels infractors, per ser reincident, va rebre una sanció de 25.000 euros.

La policia local de Marratxi al lloc

El succés s’ha posat en coneixement del Seprona i de la Guàrdia Civil del Pont d’Inca. Mentrestant, la Policia Local continua fent feina per identificar l’autor o autors d’aquests fets en col·laboració amb la Patrulla Verda de la Policia Local de Palma i l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil de Marratxí. Si qualsevol ciutadà té informació respecte d'aquest tema, s'ha de posar en contacte amb el telèfon 971604408.

stats