Part Forana 28/03/2022

Calvià organitza activitats per donar a conèixer la biodiversitat del municipi

Entre les actuacions, es farà una visita guiada per conèixer la biodiversitat de l'aigua i un safari pel puig de sa Morisca

ARA Balears
1 min
Ajuntament de Calvià / ARA BALEARS

PalmaL'Ajuntament de Calvià pretén impulsar el coneixement sobre la biodiversitat del municipi. Ho fa a través de diverses actuacions: una visita guiada per conèixer la biodiversitat de l'aigua, les papallones diürnes de la finca Galatzó i un safari pel puig de sa Morisca, informa el Consistori en una nota.

La visita lligada a la biodiversitat de l'aigua es farà dia 2 d'abril amb motiu de del Dia de l'aigua, i anirà a càrrec de Llorenç Gil i de Xavier Canyelles. Aquesta activitat es fa juntament amb la Fundació Universitat de les illes Balears (FUEIB) i la Universitat de les Illes Balears (UIB). "Aquest acord ens permet, per una banda, estudiar i preservar l'extraordinària biodiversitat que té el municipi des d'una vessant científica, i, per una altra, fer divulgació d'aquesta gran riquesa natural per donar-la a conèixer i fer-la accessible a la ciutadania", apunta el regidor de Medi Ambient i Transició Ecològica, Rafel Sedano.

A més d'aquestes activitats, i d'altres que es fan als centres educatius, també s'ha habilitat un espai a la plataforma Biodibal, creada pel Grup d'Ecologia Iterdisciplinari de l'àrea d'Ecologia del Departament de Biologia de la UIB i Red Eléctrica d'Espanya.

stats