Part Forana 10/05/2022

Calvià i el Consell de Mallorca col·laboraran en l'atenció a les dones víctimes de violència masclista

Presenten un conveni de col·laboració per treballar de manera coordinada

ARA Balears
1 min
L'acte de presentació del conveni

PalmaL'Ajuntament de Calvià i el Consell de Mallorca han presentat aquest dimarts un conveni de col·laboració per treballar de manera coordinada en l'atenció a les dones víctimes de violència masclista del municipi, informa la institució insular en una nota. "Davant una situació traumàtica com és la violència masclista, fem feina per acostar els serveis especialitzats i donar el millor servei possible", ha dit el conseller de Presidència, Javier de Juan, durant la presentació del conveni.

En concret, el Consell ha posat a disposició de l'Ajuntament serveis especialitzats perquè es desplacin al municipi en funció de les necessitats. Per part seva, el Consistori facilita els equipaments i els espais necessaris.

Abans de la posada en marxa d'aquesta col·laboració, les víctimes de violència masclista s'havien de desplaçar a Palma per rebre l'atenció del Servei Psicològic del Consell de Mallorca.

"És d'interès comú intensificar els canals de col·laboració i cooperació entre el Consell i l'Ajuntament per tal d'aconseguir una eficàcia major en la distribució dels recursos disponibles", ha afegit el batle de Calvià, Alfonso Rodríguez.

La directora insular d'Igualtat, Rosa Cursach, ha recordat que convenis similars ja estan en marxa a Inca, Manacor, Felanitx, Sóller i Campos. "L'objectiu és posar a l'abast de les dones de tot Mallorca els serveis especialitzats d'atenció a les víctimes de violències masclistes de la Direcció Insular d'Igualtat i Diversitat", apunta Cursach.

stats