Part Forana 27/06/2018

Millora la seguretat dels accessos a Cales de Mallorca i Cala Murada

L'Ajuntament de Manacor ha reformat els trams d'entrada als nuclis urbans

M. Barceló
1 min
Riera, Febrer i Sureda, just en el revolt perillós que hi ha en la recta d'accés a Cales.

ManacorCales de Mallorca i Cala Murada han començat l'estiu amb els accessos viaris reformats, gràcies a la intervenció de l'Ajuntament de Manacor, atès que es tracta de carreteres d'àmbit municipal. En total, s'han invertit 216.957 euros en les obres de millora dels dos accessos a aquests nuclis costaners. El tram afectat fa 2,5 quilòmetres i té una superfície de 22.000 m2.

En el cas de Cala Murada, les obres han afectat el tram de carretera que hi ha entre la Ma-4014 i la intersecció de la via d’Europa amb el vial d'accés a Cales de Mallorca. La longitud del tram és d'1,5 quilòmetres i afecta una superfície de 13.680 metres quadrats.

Pel que fa a Cales de Mallorca, la millora ha afectat el tram que hi ha entre la intersecció amb la carretera MA-4014 i el camí d’accés a la zona ANEI i les platges verges de Cala Virgili i Cala Bota. La longitud del tram és d’un quilòmetre i les obres han afectat una superfície de 8.460 metres quadrats. En aquest cas, s'ha ampliat l'angle del revolt pròxim a l’accés de Cala Antena, que era un punt bastant perillós, i s’ha millorat i senyalitzat adequadament.

La batlessa, Catalina Riera; la delegada d'Urbanisme, Bel Febrer, i el delegat de la zona costanera, Antoni Sureda, han visitat la zona on s'han reformat i millorat els vials d'accés a dos dels principals nuclis residencials i turístics del municipi, i han valorat el fet que hagin pogut quedar enllestits just a l'inici de l'estiu.

stats