Turisme
Part Forana 21/09/2022

Cales de Mallorca acollirà les activitats per commemorar el Dia del turisme

L'Ajuntament de Manacor ha organitzat un cap de setmana d'actes, els dies 1 i 2 d'octubre, amb l'objectiu d'acostar la cultura popular del municipi i de Mallorca als visitants

ARA Balears
2 min
La delegada de Turisme, Maria Antònia Truyols, amb la tècnica de Turisme de l'Ajuntament, Magdalena Torres.

PalmaCales de Mallorca acollirà els propers 1 i 2 d'octubre les activitats per commemorar el Dia del turisme. La Delegació de Turisme ha organitzat un cap de setmana d'actes amb la finalitat d'acostar la cultura popular de Manacor i de Mallorca als visitants. La delegada de Turisme, Maria Antònia Truyols, ha afirmat: "L'objectiu és donar a conèixer el nostre patrimoni cultural i també fer actes més enllà de la temporada alta".

La desfilada de gegants serà l'activitat que donarà el tret de sortida el dissabte primer d'octubre a les 18 h a la plaça de Mallorca i el carrer de Formentor. Tot seguit, l'aparcament de la platja dels Domingos Grans acollirà una exhibició de globus aerostàtic. La jornada clourà amb ball de bot. Pel que fa a diumenge, a partir de les 17 h, hi haurà tallers per als més petits a la plaça de Mallorca. El programa acabarà amb un correfoc al carrer de Formentor.

D'altra banda, la Delegació de Turisme organitza un acte de presentació del municipi de Manacor a Roma, amb el propòsit de "donar més contingut" del viatge que l'Associació Cultural de Sant Domingo farà el 19 d'octubre amb motiu de l'audiència papal dels Moretons. Per primera vegada, l'Ajuntament de Manacor farà un acte promocional com a municipi a una sala multimèdia interactiva de l'oficina de Turespaña a la capital italiana. A l'esdeveniment hi haurà presència de touroperadors i mitjans de comunicació italians.

Amb tot, Manacor també serà present a la WorldTravelMarket de Londres, que es farà del 7 al 9 de novembre. Turisme ha presentat unes bosses de cotó amb un disseny per promocionar cada un dels nuclis del municipi i, pròximament, es repartirà un plànol del municipi amb un disseny especial que inclourà una il·lustració de Pere Pascual.

stats