Manacor precinta l'aparcament il·legal de Cala Varques

L'Ajuntament ha acordonat la zona on una persona cobrava a qui volia aparcar-hi

El regidor d’Activitats i Serveis Generals, Carles Grimalt, juntament amb l’enginyera municipal i dos efectius de la Policia Local de Manacor han acudit aquest dijous dematí a precintar l’aparcament il·legal de Cala Varques. A la parcel·la, que és terreny rústic, un home es dedicava a cobrar a qui hi volia aparcar i l'Ajuntament l'avisà que algun representant s'hi presentaria per fer-li arribar una denúncia. Una vegada allà, no han trobat el subjecte en qüestió, però han precintat el recinte de totes maneres.

Aquesta persona havia muntat una barrera a l’entrada i exigia doblers a canvi de deixar-hi passar. Segons l'Ajuntament, ell assegura que el terreny és seu, però no ha presentat cap prova que ho demostri. Per això, la Policia Local anirà passant per la zona sovint per tal de localitzar-lo i fer-li arribar la denúncia amb la intenció de cessi aquesta pràctica. Les accions que s’hagin de dur a terme es coordinaran amb la Guàrdia Civil.

El tema de l'aparcament a una cala verge tan massificada com Cala Varques arrossega polèmica des de fa temps a Manacor. Fa prop d'un mes s'hi col·locaren senyals verticals de prohibició i senyals horitzontals grocs, a més de les barreres a un radi de 4 km. No obstant això, el tema de l'aparcament continua donant problemes.

Com que es tracta d’una propietat privada, l’entrada no es pot tancar del tot. De moment, s’hi han col·locat quatre barreres i una cinta policial per tal que no passin cotxes.