Part Forana 04/01/2018

Cala d'Or renova la zona recreativa i esportiva de Santa Maria del Mar

L'espai educatiu disposarà de nous camps de jocs i jardins

M. Barceló
1 min
Els voltants del col·legi de Santa Maria del Mar tindran més espais per a la esport i l'oci.

SantanyíLa campanya de millora dels espais públics que duu a terme l’Ajuntament de Santanyí s'ha centrat en el nucli costaner de Cala d’Or, concretament en el projecte de renovació de la zona esportiva i de jocs infantils que hi ha al costat del CEIP Santa Maria del Mar. En total, s’hi invertiran uns 165.000 euros, segons que ha informat l'Ajuntament.

La zona d'oci i esport està situada entre els carrers de Sant Antoni i Garballó. El nou espai disposarà de diferents pistes esportives, un parc infantil i una zona de jardí. Es preveu dotar l'espai d'un camp de bàsquet de 3x3, un camp de 'street football' i una pista multiesportiva. A la zona de jocs infantils es preveu instal·lar-hi bancs fets de plàstic reciclat i posar-hi un emmoquetat amb cautxú per minimitzar els efectes de les caigudes.

La batlessa pedània de Cala d’Or, Bàrbara Xamena, s’ha mostrat satisfeta amb el començament del projecte de millora urbana. "Quan es pensa en Cala d’Or, normalment es pensa en turistes i negocis, però la gent que hi viu durant tot l’any és igual d'important. Per això, la millora dels serveis i l'oferta d'espais amb les condicions adequades per als joves és una gran satisfacció. I, per sort, aquesta no és l'única obra d’aquestes característiques que posarem en marxa", ha explicat durant la visita a les obres, acompanyada pel batle, Llorenç Galmés i altres membres del consistori.

stats