Part Forana 10/08/2016

Cala Rajada quedarà sense focs perquè no va presentar el permís a temps

La Delegació del govern ha denegat l'autorització per celebrar el piromusical de les festes de Sant Roc i l'Ajuntament de Capdepera ha demanat disculpes per l'errada

Ara Balears
1 min
Comença la remodelació de la plaça dels Mariners de Cala Rajada

PalmaEnguany, la cloenda de les festes de Sant Roc de Cala Rajada no tindrà focs artificials. El motiu: no haver presentat el permís a temps.

La Delegació del govern espanyol ha denegat l'autorització per celebrar el piromusical de les festes de Sant Roc, previst per al 16 d'agost, perquè l'Ajuntament de Capdepera no ha respectat els terminis que indica el reglament.

Segons ha explicat l'Ajuntament en un comunicat, el reglament RD 989/2015 indica que la sol·licitud s'haurà de presentar amb "una antelació mínima de 15 dies hàbils" respecte de la celebració. El Consistori gabellí va presentar la sol·licitud el 8 d'agost, amb només vuit dies d'antelació.

L'equip de govern ha reconegut la seva errada pel desconeixement d'aquest reglament i ha demanat disculpes a tots els veïns de Capdepera.

De totes maneres, l'Ajuntament també ha aprofitat per anunciar que el piromusical es farà el proper 28 de setembre, coincidint amb el Dia del turista.

stats