Part Forana 17/06/2016

Una cadena tancarà l'accés de vehicles al Caló d'Artà

L'Ajuntament ha reaccionat a les denúncia de pràctiques prohibides efectuada pel col·lectiu Terraferida

Ara Balears
1 min
L'Ajuntament ja ha barrat el pas.

PalmaL'Ajuntament d'Artà ha col·locat una barrera i instal·larà una cadena per impedir el pas de trànsit rodat a la zona del Caló, que està prohibit, i a més incrementarà la vigilància per part de la Policia Local per evitar conductes incíviques i perilloses per al medi natural.

La regidora de Medi ambient, Aina Comas, ha visitat la zona amb agents de la Policia Local i han instal·lat una barrera per evitar el pas de vehicles pel camí, després que el col·lectiu Terraferida hagi denunciat la presència de trànsit i altres pràctiques il·legals com l'encesa de foc, ha informat el consistori en un comunicat.

Es feia foc en una zona on no es pot.

L'Ajuntament d'Artà ha recordat que està prohibit tant aparcar com transitar amb vehicle de motor i ha assenyalat que el dilluns es col·locarà una cadena i s'han encarregat pilons retràctils que evitaran el pas de trànsit rodat, excepte per als vehicles d'emergències que tindran clau d'accés.

La Policia Local intensificarà la vigilància a la zona, emparada pel reglament que regula la circulació de vehicles en espais naturals, aprovat en 2006.

stats