Una cadena tancarà l'accés de vehicles al Caló d'Artà

L'Ajuntament ha reaccionat a les denúncia de pràctiques prohibides efectuada pel col·lectiu Terraferida

L'Ajuntament d'Artà ha col·locat una barrera i instal·larà una cadena per impedir el pas de trànsit rodat a la zona del Caló, que està prohibit, i a més incrementarà la vigilància per part de la Policia Local per evitar conductes incíviques i perilloses per al medi natural.

La regidora de Medi ambient, Aina Comas, ha visitat la zona amb agents de la Policia Local i han instal·lat una barrera per evitar el pas de vehicles pel camí, després que el col·lectiu Terraferida hagi denunciat la presència de trànsit i altres pràctiques il·legals com l'encesa de foc, ha informat el consistori en un comunicat.

L'Ajuntament d'Artà ha recordat que està prohibit tant aparcar com transitar amb vehicle de motor i ha assenyalat que el dilluns es col·locarà una cadena i s'han encarregat pilons retràctils que evitaran el pas de trànsit rodat, excepte per als vehicles d'emergències que tindran clau d'accés.

La Policia Local intensificarà la vigilància a la zona, emparada pel reglament que regula la circulació de vehicles en espais naturals, aprovat en 2006.