Part Forana 06/04/2022

Cs Andratx exigeix un pacte entre tots els partits de l'Ajuntament per posar fi al bloqueig en les llicències d'obra

La formació taronja ha presentat una moció que es debatrà en el pròxim ple

ARA Balears
1 min
Apartaments de Cala Llamps. / MICHELS

PalmaCiutadans Andratx ha registrat una moció en la qual exigeix un pacte entre tots els partits de l'Ajuntament per posar fi al "bloqueig" que pateix la concessió de llicència d'obres en el municipi, informa Europa Press.

Aquesta moció, que es debatrà en el pròxim ple, l'ha registrada el regidor de Cs Andratx, Ángel Hoyos. Demana una reunió "urgent" per analitzar, juntament amb els tècnics i responsables de l'àrea d'Urbanisme, les mesures a adoptar per reduir els terminis en la concessió de llicències. 

La proposta de Cs Andratx també inclou la sol·licitud d'una auditoria externa per analitzar la situació del Departament d'Urbanisme. "L'objectiu és localitzar els punts forts i determinar les necessitats que té, per posar a la disposició dels funcionaris tots els recursos humans i tècnics disponibles per reduir els temps en la concessió de llicències", ha afegit el regidor. 

Per altra banda, Hoyos també ha criticat el batle d'Andratx, Antoni Mir, per donar la culpa al sector privat d'aquests retards i "no conèixer la normativa". "Mostra poca empatia en un problema que té com a origen principal la falta de mitjans per a la gestió d'aquests tràmits", diu el regidor de Cs.

stats