Un bou s'escapa de l'escorxador d'Inca i travessa la ciutat

Aquest dilluns dematí també ha fugit un ase, que ha causat problemes als conductors a la carretera vella de Selva

Un bou s'escapà aquest diumenge de l'escorxador municipal d'Inca, cosa que creà alarma entre les persones i vehicles que passaven per la zona. L'animal va fugir després de rebre una descàrrega elèctrica, i passà per dins el centre urbà i arribà al polígon industrial després de travessar la ciutat.  Segons Última Hora, a causa de la por, la bístia començà a envestir tot el que es trobava davant seu.

La Policia Local, tan aviat com fou avisada, desplaçà dues patrulles per tal de localitzar el bou, a les quals s'afegiren agents de la Guàrdia Civil i treballadors de l'escorxador. El trobaren vora el cementeri, a una zona propera al polígon, i els presents aconseguiren rodejar l'animal. Les maniobres per agafar-lo no foren fàcils, ja que el bou estava molt nerviós. 

Mentre els policies continuaven intentant calmar la bístia, arribà l'amo, que ajudà a tornar-lo  a l'escorxador. La Guàrdia Civil i les autoritats competents estan estudiant les possibles causes dels fets, analitzant i comprovant si hi ha vehicles que hagin pogut patir danys.

A part del bou, el matí d'aquest dilluns un ase també ha fugit de la seva finca i ha causat problemes a la carretera vella de Selva. El problema s'ha solucionat aviat i sense gaires problemes, ja que l'ase s'ha dirigit cap a la seva finca tot sol.