Part Forana 26/11/2021

A Binissalem no es posen d'acord per saber fins quan disposaran del teatre

El PP acusa el batle de fer tard en la renovació del conveni amb el Bisbat, propietat de l'edifici, mentre que el batle marca altres dates

1 min
Casal de Cultura Binissalem

El PP de Binissalem ha acusat el batle del municipi, Víctor Martí, de "passotisme" pel que fa a la renovació del conveni amb el Bisbat per disposar de l'edifici del teatre. Mentrestant, l'edil ha explicat a l'ARA Balears que la finalització del contracte és l'any 2024.

L'edifici del teatre de Binissalem va passar a ser municipal quan l'Ajuntament es va fer càrrec, anys enrere, de la reforma de l'edifici. Ara, els populars marquen la finalització del conveni abans del 31 de desembre. Per això, insten el batle a "signar immediatament amb el Bisbat per poder continuar disposant d'aquestes instal·lacions". Per la seva banda, el batle explica que tant el rector de la Parròquia, com el Bisbat, s'han compromès que el teatre continuï municipal com fins ara, i assegura que no perilla.

El PP binissalemer diu que "és injustificable que el batle no contesti a la diòcesi des de fa un any", mentre que el batle assegura a aquest diari que les converses són contínues. Per a Martí, l'argument dels populars és totalment "fals" i lamenta que cap partit polític de l'oposició hagi consultat directament la qüestió amb el Bisbat.

stats