Part Forana 15/10/2020

El batle de Maria de Salut, Biel Mas: "La moció de censura és totalment infundada"

Considera que l'acord entre XMaria i el PP imposarà al poble una persona que ningú ha votat

T. Riera
2 min
Biel Mas, Antoni Amengual i altres representants d'El Pi./ T.R.

ManacorEl Pi considera que la moció de censura a Maria de la Salut per part de XMaria i el PP és "totalment infundada" i que "

Biel Mas ha assenyalat que la moció arriba en un mal moment, referint-se a la pandèmia. Assegura que "s'ha fet molta feina, i en alguns casos invisible", però que l'oposició només "s'ha dedicat a posar traves i traves" des de l'inici de la legislatura, quan anunciaren que votarien sempre en contra de les propostes de l'equip de govern.

El batle considera que la moció és "un engany per al poble", ja que "ni ells mateixos ho tenen clar". Assenyala que en política s'ha de priot¡ritzar la coherència i el fet que s'hagin hagut de produir nou dimissions perquè entri com a nou batle un suplent de la llista "no és coherent". "La moció s'ha presentat per motius i interessos propis dels partits", assegura Mas, que ara "hauran de demostrar si són capaços d'entendre's". Per part seva, els regionalistes no han intentat arribar a cap acord amb els dos partits de l'oposició.

El Pi ja va traslladar aquest dimecres el seu malestar al president del PP, Pablo Casado, a través d'un burofax que ha estat rebut a Gènova. A l'escrit, el grup insta Casado a frenar la moció de censura que el seu partit presentarà divendres amb XMaria, una moció "antinatural que trenca el govern estable del municipi".

Segons el president de la formació, Antoni Amengual, "és insòlit i enganyós que hagin de renunciar al càrrec nou aspirants, entre ells el cap de llista, i es designi primer edil un substitut, situat el dotzè de la candidatura." A més, ha afegit que "no es pot aconseguir el poder a qualsevol preu i menys votant en contra dels principis d'un partit."

Amengual ha puntualitzat que "el PP defensa uns postulats a Madrid i a Mallorca fa tot el contrari i és capaç de pactar amb els independentistes per tenir la batlia d'un poble de 2.000 habitants durant només deu mesos." Aquest divendres es registrarà la moció de censura del PP i XMaria, i el pròxim dia 30, se celebrarà el ple per a la seva discussió. Les dues formacions han acordat que la batlia correspongui a XMaria durant els dos primers anys i al Partit Popular els mesos restants.

stats