Lectura
Part Forana 05/08/2022

Les biblioteques de Sineu i Binissalem reben el premi María Moliner

Els projectes d'animació a la lectura d'aquests dos espais municipals han sigut guardonats pel Ministeri de Cultura i Esport amb 2.777 euros per a cada un

ARA Balears
1 min
Biblioteca.

PalmaLa labor de les biblioteques municipals de Sineu i Binissalem, concretament els seus projectes d'animació a la lectura, ha estat guardonada pel Ministeri de Cultura i Esport, en col·laboració amb la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), en la XXII edició dels Premis María Moliner.

Aquests premis suposen 2.777 euros per a cada una de les 370 propostes seleccionades de biblioteques situades en municipis amb menys de 50.000 habitants a tot l'Estat. Segons el Ministeri, d'aquests espais es destaquen els 10 millors, amb una dotació superior a la resta que ascendeix a 10.000 euros. El programa disposa d'una inversió total d'1,1 milions euros.

Els premis María Moliner reconeixen els millors projectes d'animació a la lectura dirigits a tots els veïns, però sobretot els que s'adrecen a col·lectius amb dificultats per a l'accés a la lectura, en qualsevol de les llengües oficials de la comunitat autònoma respectiva. La quantia obtinguda pels premis es destinarà principalment a la compra de llibres i/o publicacions periòdiques per part de les biblioteques públiques.

stats