Part Forana 28/04/2015

Bauzá defensa el codi ètic per presentar el candidat de Pollença

Diu que avui és "més imprescindible que mai"

Ara Balears
1 min
Presentació de la candidatura del PP a Pollença, ahir vespre. / PP

PollençaEl president del Govern i del Partit Popular, José Ramón Bauzá, va fer ahir una defensa del codi ètic del partit, que impedeix que hi hagi imputats a les llistes electorals i que ha provocat una escissió en el si de l'agrupació local de Pollença. Ho féu durant la presentació de la llista electoral al municipi, encapçalada per David Alonso, qui substitueix Bartomeu Cifre, batle del PP, excandidat del PP i cap de llista de l'agrupació electoral Tots per Pollença.

"Vàrem aprovar fa cinc anys un codi ètic que era necessari, però que avui és més imprescindible que mai", digué Bauzá, segons ha comunicat avui el partit en una nota de premsa. També digué que la norma interna del partit "no tenia noms i llinatges" i que marcava la línia "que demanava la societat". El PP, afegí, "està per damunt de les persones".

Tres pobles més

Tres municipis de Mallorca no tenen candidatura amb sigles populars, com a conseqüència del codi ètic. Són Alaró, Vilafranca i Deià. En aquest darrer, la candidata, Magdalena López, va demanar permís a la direcció autonòmica per presentar-se sota les sigles d'una agrupació d'electors.

stats