Part Forana 20/05/2022

Batles del PP exigeixen al Govern que es reuneixi amb els voluntaris de Protecció Civil

El sector reclama millores en la formació, renovació d'equipaments i la cobertura d'una pòlissa d'assegurances

ARA Balears
1 min
Reunió Marga Prohens el passat mes d'abril en una reunió amb agents de Protecció Civil

PalmaEls batles del Partit Popular (PP) de les Balears exigeixen al director general d'Emergències del Govern, Jaime Barceló, que es reuneixi amb els voluntaris de Protecció Civil per escoltar les seves reivindicacions. Entre les demandes destaquen la millora en la formació, la renovació d'equipaments i la cobertura d'una pòlissa d'assegurances, segons apunta el PP en una nota.

Aquesta reunió la demanen perquè el Pacte va tirar enrere la iniciativa del PP que plantejava aquestes reivindicacions, en el ple del Parlament d'aquest dimarts. En concret, el PSOE, Podem i MÉS per Mallorca votà en contra de quatre dels sis punts de la iniciativa. En aquest sentit, el PP recorda que el document es va redactar d'acord amb les propostes que els caps de Protecció Civil de diferents municipis de les Illes plantejaren a la presidenta popular, Marga Prohens, en una reunió.

"Davant la negativa dels partits a instar la direcció general a reunir-se amb Protecció Civil, i a algunes de les seves reivindicacions, els batles del PP demanam aquesta reunió", explica el president del comitè d'edils popular i batle d'Alaró, Llorenç Perelló. "És el moment que el director general escolti els voluntaris i prengui nota de les seves reivindicacions", insisteix.

stats