Part Forana 04/11/2021

La Banca March tancarà cinc sucursals a la Part Forana

Les oficines afectades són les de Son Servera, Petra, ses Salines, Algaida i Santa Margalida

ARA Balears
1 min
Façana de la Banca March a Palma.

La Banca March tancarà pròximament les sucursals d'Algaida, Petra, ses Salines, Son Servera i Santa Margalida. L'entitat ha explicat que el motiu és l'avançament "imparable de la digitalització", cada vegada més demandada pels clients, segons ha recollit Europa Press.

Aquest anunci se suma als tancaments de sucursals bancàries que afecten els municipis de les Illes Balears. De fet, des dels pobles que han quedat sense atenció presencial s'intenta trobar una solució a la problemàtica.

Aquestes cinc oficines desapareixeran per unir-les a altres de més grans, d'acord amb el model estratègic per optimitzar, segons han explicat des de l'entitat. Una vegada hagi acabat el procés, la Banca March tindrà 63 sucursals a les Illes Balears.

Segons l'entitat bancària, cada vegada són més els clients que demanen el servei digital; en concret, asseguren que el 54% dels seus clients ja utilitza la tecnologia per fer les gestions.

A més, la Banca March ha anunciat la remodelació de l'oficina principal de Palma, amb espais pensats per a l'atenció al client i un centre de banca privada. Segons ha explicat a Europa Press el director territorial de les Balears, Vicente Jábega, l'entitat aposta per l'espai físic en l'assessorament exclusiu i ha insistit que l'empresa aposta per obrir nous espais més grans, en contra de la tendència actual.

stats