Una nova pista atlètica completa la reforma del poliesportiu de Capdepera

El Govern, el Consell i l'Ajuntament n'assumeixen la despesa, de 312.000 euros

El poliesportiu del Figueral de Capdepera estrenarà nova pista d’atletisme a final de març, amb la qual cosa es completarà la reforma integral de les instal·lacions municipals.

Aquest dimecres ha començat l’obra de rehabilitació de la pista atlètica, que consisteix a retirar tot el paviment vell. Després, es netejarà la pista i s'acabarà l'actuació aplicant unes resines que formaran la nova catifa. Finalment, s'instal·laran unes barreres de metall fixes per separar el camp de futbol de la pista.

La rehabilitació de la pista d’atletisme és una antiga demanda ciutadana. A més, amb el programa 'Capdepera Activa', l’Ajuntament impulsa l'esport a tots els nivells i també fomenta el turisme esportiu, per la qual cosa es volen oferir unes instal·lacions adequades i atractives.

La pista d’atletisme era la darrera instal·lació del Figueral que quedava pendent d’adequar. Cal recordar que en els darrers anys s’han creat nous clubs esportius que usen la pista i havien sol·licitat una millora arran del deteriorament del paviment.

El pressupost d'aquesta obra és de 312.000 euros, 100.000 dels quals es financen amb una subvenció del Govern de les Illes Balears, 162.000 amb una ajuda del Consell de Mallorca i 50.000 euros els aporta l’Ajuntament.