Part Forana 04/07/2018

L'Associació d'Esclerosi Múltiple escull Inca per a l'acte central del Mulla't 2018

L'edició d'enguany tindrà 37 seus, entre piscines i platges

Ara Balears
1 min
Presentació de l'acte central d'ABDEM a Inca.

IncaEl pròxim diumenge 8 de juliol, les piscines del Poliesportiu Mateu Cañellas acolliran Mulla't per l'Esclerosi Múltiple, l'esdeveniment que dona a conèixer aquesta malaltia crònica. El batle d'Inca, Virgilio Moreno, Isabel Gayà, presidenta d'Abdem; el tinent batle d'Esports, Gori Ferrà; la presidenta d'Abdem–Inca, Maria Antònia Vives, i altres membres del Consistori, han presentat la jornada en què tothom podrà mostrar la solidaritat cap a les persones mullant-se a les piscines que participen en la campanya.

Cada any, el Mulla't centra els seus esforços a donar visibilitat a una problemàtica en particular relacionada amb l'esclerosi múltiple. A Inca hi assistiran autoritats de diferents institucions per solidaritzar-se amb la tasca de l'associació.

La XXIV edició del Mulla't tindrà 37 seus, entre piscines i platges. A partir de les 10 h es podrà participar en aquesta iniciativa a cadascun dels punts habilitats. Els assistents podran col·laborar-hi nedant i acumulant metres. A més, s'hi lliuraran diplomes i els assistents tindran a la seva disposició marxandatge per col·laborar amb l'associació.

ABDEM, 24 anys de lluita

Cal recordar que l'Associació Balear d'Esclerosi Múltiple (ABDEM) és una organització sense ànim de lucre, constituïda el novembre de l'any 1994. Representa una gran part del col·lectiu de les persones que pateixen d'esclerosi múltiple. La missió d'aquest col·lectiu és contribuir a millorar la qualitat de vida i promocionar l'autonomia de les persones que tenen aquesta malatia i altres malalties neurològiques, i de les seves famílies, ajudant a satisfer-ne les necessitats sociosanitàries des d'una visió global i integral.

stats