Part Forana 03/05/2017

Alcúdia instal·la a peu de platja la nova oficina d'informació turística

Està situada a Ciutat Blanca, un dels punts estratègics de la zona

Ara Balears
2 min
La nova oficina està a Ciutat Blanca, la zona amb més densitat turística de la costa alcudienca.

AlcúdiaAlcúdia ha invertit 150.000 euros en una nova oficina d'informació turística, ubicada devora Ciutat Blanca, al costat de la Platja d’Alcúdia. L’obra ha estat finançada per l'Ajuntament i ha suposat també la reordenació de l’espai de la plaça pública. Aquest dimecres matí s'ha fet l'estrena del nou centre d'informació. Han assistit a l'acte el batle, Antoni Mir; el regidor de Turisme, Joan Gaspar Vallori; la directora insular de Turisme del Consell de Mallorca, Paula Ginard, a més d'altres membres del Consistori. També hi han estat presents el president de l’Agrupació Empresarial Hotelera d’Alcúdia-Can Picafort, Jaume Horrach; la gerent de l’Agrupació i del Consorci de Promoció Exterior, María José Aguiló; membres del Consell Assessor de Turisme; Sebastià Cifre, de l’Associació de la Restauració Badia d’Alcúdia; Jordi Cerdó, president de l’Associació d'habitatges vacacionals del nord de Mallorca; representants de l’hotel Ciutat Blanca i d’altres representants del món turístic i empresarial del municipi.

El regidor de Turisme ha destacat que un dels objectius de tenir aquesta nova oficina a Ciutat Blanca és millorar el servei, ja que l’oficina anterior no resultava gaire avinent. La directora insular de Turisme ha valorat de manera positiva el canvi d'ubicació i el punt estratègic on se situa el nou centre d'informació turística.

Per part seva, el batle ha felicitat tots els que han fet possible que la nova oficina de turisme sigui una realitat, treballant per la comoditat i la qualitat cap als estrangers i visitants, perquè se sentin ben acollits i atesos. També ha agraït les recomanacions dels membres del Consell Assessor de Turisme en aquest projecte. "Són petites passes per a la millora de la qualitat i per convertir la platja en la millor de la Mediterrània", ha remarcat.

stats