Part Forana 27/07/2020

Alcúdia entrega la Medalla d'Or de la ciutat a l'agrupació de Protecció Civil

Se li reconeix el suport a la ciutadania durant l'estat d'alarma

Ara Balears
1 min
Assistents a l'acte protocolari d'entrega de la medalla d'or d'Alcúdia.

AlcúdiaDe dia 14 de març a dia 21 de juny, durant tot l’estat d’alarma a causa de la pandèmia de covid-19, el grup de voluntaris i voluntàries de Protecció Civil d'Alcúdia va treballar de manera desinteressada per garantir el compliment de la normativa sanitària i de suport a la ciutadania en aquest municipi. Ara l'Ajuntament li acaba d'atorgar la Medalla d'Or de la ciutat.

El Consistori d’Alcúdia, encapçalat per la batlessa, Bàrbara Rebassa, i el regidor de Festes, Gabriel de Hevia, amb l’assistència de la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha assistit a l'entrega de la insígnia al nombrós col·lectiu de Protecció Civil. L'acte d'entrega de la màxima distinció ha tingut lloc durant els actes de celebració de Sant Jaume al pont de la Vila Roja.

El passat 3 de juliol es va iniciar, per part de l’Ajuntament d’Alcúdia, l’expedient per a la concessió de la Medalla d’Or de la Cituat d’Alcúdia als voluntaris, un tràmit que es va resoldre durant la sessió plenària extraordinària del passat dia 23, per unanimitat de tots els regidors i regidores.

stats