Part Forana 07/09/2017

'Alcúdia per a tots' dintingeix la feina a favor de la plena accessibilitat

L'Ajuntament entrega 60 diplomes i 30 distintius de reconeixement a empreses i particulars

Ara Balears
1 min
Imatge de grups de persones, empreses i representants d'entitats dintingides.

AlcúdiaL'Ajuntament d'Alcúdia ha entregat 60 diplomes i 30 distintius turístics 'Alcúdia per a tots' a empreses hoteleres, del sector de la restauració i el comerç, i també a empreses públiques i treballadors del sector públic, com l’IMAS i Fundació Biblioteca d’Alcúdia Can Torró.

Dins les accions encaminades a la promoció en el segment turístic de les persones amb discapacitat, al llarg d’aquest 2017 l'Ajuntament ha creat el distintiu 'Alcúdia per a tots', que fou aprovat en el seu moment pel ple municipal. El regidor de Turisme, Joan Gaspar Vallori, ha destacat que 'Alcúdia per a tots' és un projecte que va néixer fa ara vuit mesos amb l’objectiu de posicionar Alcúdia com a municipi referent en accessibilitat".

Segons Vallori, "tot i ser un projecte liderat per l’àrea de Turisme, amb el suport del Consorci de Promoció Exterior, per les implicacions que té i per la voluntat de mantenir els lligams entre turistes i residents, el conjunt d’actuacions que comprèn representa una millora substancial per a tots els qui estan a Alcúdia, siguin residents o gent de passada".

Un municipi exemplar

El batle d’Alcúdia, Antoni Mir, ha dit que 'Alcúdia per a tots' és un projecte conjunt, públic i privat. Ha encoratjat a seguir amb aquesta línia de treballar junts perquè Alcúdia sigui un referent amb tots els sentits i que es continuï amb aquesta línia de feina. "És la nostra obligació ajudar amb tot el que puguem a fer d'Alcúdia un municipi accessible per a tothom", ha remarcat, tot i recordar que Alcúdia és un dels municipis pioners de les Illes, "i probablement d’Espanya", a adaptar-se a la plena accessibilitat.

stats