Part Forana 01/07/2020

Podem Alcúdia vol que l'Ajuntament aprovi un pla de contractació anual

La regidora Conchi Baleato exigeix màxima transparència i divulgació del programa laboral municipal

Ara Balears
1 min
Operaris del sector de la construcció treballant en la restauració d'una de les murades.

AlcúdiaLa formació política Podem Alcúdia ha demanat al Pacte de govern, que encapçala la socialista Bàrbara Rebassa, que es redacti i presenti a debat plenari un pla de contractació municipal de personal i se li doni la major divulgació entre els autònoms i empreses "per tal de donar la màxima transparència i que els petits empresaris hi puguin concórrer en igualtat de condicions".

"Això mai s'ha fet a Alcúdia i, per tant, exigim que es compleixi la Llei de contractes del sector públic", ha declarat la regidora de Podem, Conchi Baleato. A la proposta, es demana que "s'hi incorporin criteris i clàusules socials, de gènere i mediambiental, amb un clar impuls a la contractació verda".

"Amb aquest pla de contractació, el que cercam és assolir la màxima transparència i seguretat jurídica i aconseguir, així, que tant els ciutadans com els agents, que operen en matèria de contractació, tinguin una perspectiva i una visió de conjunt de quines són les obres, els serveis i subministraments que es necessiten contractar", ha declarat a l'ARA Balears la regidora Baleato.

El ple municipal, convocat per a aquest divendres, 3 de juliol, debatrà la proposta. Podem Alcúdia espera tenir el suport de la resta de formacions polítiques del consistori.

stats